top of page
  • Writer's pictureRedakcia ĽN

Prosba o pomoc: Rodinka prišla pri tragédii o otca

Tri malé detičky a ich mamička prišli o svojho milovaného človeka. Pri tragédii zahynul ich otec a manžel, 33-ročný Dávid Diňa z obce Ľubotín. Pozostalým prejavujú ľudia množstvo sústrasti a pre tých, ktorí chcú pomôcť bola zorganizovaná zbierka.

Rodinka sa mala už onedlho sťahovať do nového domčeka, na budovaní ktorého Dávid poctivo pracoval. O tragédii v práci na stavbe z 19. júna i zbierke určenej na pomoc následne informoval starosta Ľubotína Ján Harčarik. „Dávid bol pracovitý a zodpovedný človek, milujúci manžel a otec, syn, brat, vnuk a skvelý kamarát. Naša prosba k Vám je hlavne kvôli 3 detičkám, ktoré v jednom okamihu prišli o svojho otca. Táto rodina potrebuje vedieť, že nie je sama, nedovoľme im preto pocítiť samotu a strach z budúcnosti!!! Ukážme im, že nie sú samé, že na nich v modlitbách myslíme a vieme im pomôcť aj iným spôsobom,“ uviedol na obecnej sociálnej sieti.


Rodinka potrebuje fungovať

Ako ďalej obec prostredníctvom starostu informovala, pre pozostalých bol založený transparentný účet. „Otca - jeho lásku, výchovu a starostlivosť to deťom nevráti, ale oni potrebujú žiť ďalej! Obrovské ĎAKUJEM všetkým, ktorí prispejú.“

Už od publikovania začali na transparentný účet prispievať mnohí súcitiaci darcovia. Ak chcete pomôcť aj vy, nižšie uvádzame číslo účtu.

rin, fb/obec ľubotín oficiálna stránka

(Pozn.: materiál bol uverejnený v Ľubovnianskych novinách č. 25, 26. jún 2024)


Prihláste sa na odber našich

e-mailových správ

Ďakujeme!

  • White Facebook Icon

Ochrana osobných údajov | © 2020 Ľubovnianska mediálna spoločnosť, s.r.o. | S podporou bajan.sk

bottom of page