top of page
Willa Poprad - Vaša vysnívaná svadba
Writer's pictureRedakcia ĽN

Svadba v Poľsku - ideálne miesto na slovenskú svadobnú hostinu

Blízka vzdialenosť a komplexné služby spôsobujú, že čoraz viac mladých párov zo Slovenska si vyberá Willu Poprad ako miesto na oslavu svojho výnimočného dňa. Willa Poprad organizovala už takmer 100 slovenských svadieb.

Mladé páry pri hľadaní dokonalého svadobného priestoru dbajú na dizajn svadobnej sály, jej priestrannosť a pohodlie, pričom oceňujú teplé farby a výnimočné drevené detaily. Willa Poprad v Rytro, ktorá sa nachádza neďaleko miesta Piwniczna-Zdrój, spĺňa všetky tieto očakávania a ponúka ešte viac!

Toto čarovné miesto v Rytro vzdialené necelých 10 minút od Mniszku nad Popradem a 30 minút od Starej Ľubovne poskytuje dokonalé prostredie na oslavu najkrajších životných chvíľ. Veľkou výhodou Willy Poprad je novozrekonštruovaná rozľahlá terasa s výhľadom na tečúcu rieku Poprad a historickú zrúcaninu rytierskeho hradu. Ručne vyrábané avantgardné lustre a drevené parkety, ktoré pozývajú do tanca, dodávajú tomuto miesto špecifické čaro.

Nadčasové interiéry a drevená povrchová úprava Willa Poprad dokonale zodpovedajú najnovším svadobným trendom. Od štýlu boho, rustikálneho, cez greener alebo tradičný štýl, až po najnovší trend eko-wedding - minimalistickej svadby, ktorá nedávno dobyla svet. Celé to spĺňa komplexnú a elegantnú organizáciu v duchu ohľaduplnosti k životnému prostrediu.

Pre páry, ktoré snívajú o svadobnej hostine pod holým nebom, ponúka Willa Poprad niečo jedinečné: zvuky prírody, pokoj a zeleň okolitých lesov, zvuk tečúcej rieky Poprad.

Pozývame Vás navštíviť Willa Poprad naživo! 
Kontaktujte nás telefonicky +48 501 513 400 alebo pošlite e-mail na biuro@willapoprad.com. Manažér svadobnej sály si s Vami rád dohodne stretnutie a odpovie na všetky Vaše otázky.
Willa Poprad – ideálne miesto na Vašu slovenskú svadobnú hostinu!
Pozri www.willapoprad.pl , FB : Willa Poprad, IG: willa_poprad

Pozn.: INZERCIA

コメント


bottom of page